Får vi bjuda på nya torkarblad? – Kampanj

Kampanj december till och med 31 januari 2018
Jaguar Land Rover Service Center

I dagarna kommer ett vykort från oss Pik AB i brevlådan till Jaguar och Land Rover ägare, har du inte fått det så kan du använda kampanjen genom denna sida.

Boka in bilen senast den 31 januari 2018 för service/reparation
i december 2017 fram till 31 maj 2018 så bjuder vi på:

Torkarblad fram utan kostnad på inlämnad Jaguar, Land Rover eller Range Rover. Gäller även när du har kvar gratis/fri service som eventuellt ingick i ditt köp av ny bil.

I samband med bokning meddela ”Torkarblad hemsida” om du såg kampanjen här eller ”Torkarblad vykort” om du fått vykortet. Det går också bra att ta med vykortet med kampanjen till oss.

Vi utför: Service/reparation, försäkringsskador (tex vindrutor, plåt, lackerings- och maskinskador) avtal finns med de flesta försäkringsbolagen. Vi utför även alla garanti och återkallelser som din bil har, däckbyte och däckhotell.

Fri service: Har du 3 års gratis/fri service med i köpet av din bil? Den gäller hos oss förutsatt bilen är såld i Sverige av auktoriserad återförsäljare.

Prisgaranti: Om du hittar bättre pris för exakt samma service/reparation på en auktoriserad verkstad, matchar vi det.

Vinterdäck: Se över dina vinterdäck. Mönsterdjup ska vara minst 3 mm. Om det är 5 mm och under ökar bromssträckan och vattenplaning dramatiskt.
Läs mer om däck här >>Däck

 

 

 

 

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.