PIK AB bilservice för dig med engelsk bil

british car logos 5

Service och reparation

Vi utför alla serviceintervaller och reparationer för dom flesta engelska bilar. Pik AB har över 20 års lång erfarenhet att serva engelska bilar som Rolls Royce, Bentley, MG, Rover, Morgan, Mini, Land Rover, Range Rover, Jaguar mm.

Reservdelar, däck och tillbehör

För reservdelar har vi stort kontaktnät efter över 20 år med att serva engelska bilar vilket underlättar att få tag på delar till din bil om det inte finns i Sverige.

Se över Dina däck.

Nya vinterdäck har ett mönsterdjup på 9 – 10 mm. Enligt lag ska det vara minst 3 mm på vinterdäck.

Bromssträckan och vattenplaningsrisken ökar dramatiskt när mönstret på sommardäcket kommer ner till 3 mm och under samt på vinterdäcket 5 mm och under.

Enligt lag ska det vara minst 1,6 mm på sommardäck. Bromssträckan och vattenplaningsrisken ökar dramatiskt när mönstret på däcket kommer ner till 3 mm och under. Rätt däck och mönsterdjup är livräddande. Hör av Dig till oss så hjälper vi Dig att finna rätt däck.

Boka service

Med en service gjord nu så kan du lugnt luta dig tillbaka och njuta av din bilfärd oavsett väder och vind. Boka här >>.

En servad och underhållen bil ger dig högre säkerhet!

Ta sig till och från oss utan bil

Det går att ta buss 163 från Bredäng till Murmästarvägen (Sätra industriområde) och gå 150 m. Se tidtabell genom att klicka här >>.
Man kan gå från Sätra, Bredäng eller Västertorps T-banestation till Sätra industriområde, Murmästarvägen 21 (ca 15 min).

Verkstadsbil / Hyrbil under verkstadsbesöket

Behöver du en bil under verkstadsbesöket finns det att boka från 300 kr (drivmedel tillkommer) eller om du hellre vill ha hyrbil från MABI hyrbilar så ordnar vi det.

rollsroyce mgrover bentley