Jaguar auktoriserad service verkstad

Låt inte slumpen styra en bekväm färd i din Jaguar. Håll din Jaguar förberedd för billivet, boka service nu för en genomgång.

En Jaguar presterar som bäst när den tas om hand av experter. Det är därför det är viktigt att servicen utförs vid rekommenderade intervaller och av Jaguar auktoriserad verkstad.

Kontrollera kontinuerligt:

Däck – slitage, mönsterdjup, om torra och eventuella sprickor finns
Bromsar och bromsskivor
Samtliga lampor är hela och rätt inställda
Dålig värme eller lukt i bilen? Kontrollera AC
Samtliga vätskenivåer – olja, bromsolja, servo, spolarvätska och kylarvätska
Kontroll av att vätskor klarar rätt köldnivå.
Torkarblad

För din trygghet

Som auktoriserad Jaguar verkstad har våra kvalificerade tekniker tillgång till:

Jaguars katalog för elektroniska komponenter
Jaguars världsomspännande lagersystem för att snabbast möjligt få fram reservdelar som inte finns hemma
Jaguar originaldelar
Jaguars godkända diagnostiksystem.
Alltid tillgång till senaste programvarorna.
Fabriksgodkända reparationsmetoder och dom rätta specialverktygen för att utföra arbetet korrekt.
Direktsupport vid behov från Jaguars produktingenjörer.
Regelbundna, krävande utbildningar för att alltid vara uppdaterad för att ge bästa service/reparation till Din Jaguar.

Service och reparation

Vi utför alla serviceintervaller och reparationer för din Jaguar.

Fri Service?
Den tar vi hand om!

Har Du svensksåld Jaguar nybils FRI SERVICE-avtal tecknad på bilen så gäller avtalet hos oss. Vi utför service i enlighet med avtalet kostnadsfritt för Dig.

Försäkringsskador

Om din Jaguar skadas i en olycka finns det bara en säker metod för att få den reparerad på rätt sätt. Även om vissa försäkringsbolag rekommenderar sina egna verkstäder, är det du som bestämmer. Och vi rekommenderar starkt att du väljer Jaguars auktoriserade verkstäder.

Vi som auktoriserad Jaguar verkstad använder oss av de metoder som Jaguar tagit fram med reparationsgaranti, vilket ökar dina kundrättigheter och skyddar din bils garanti. Reparationen blir i enlighet med de exakta standarder som Jaguar kräver.

Garanti- och återkallelsereparationer

Har du fått ett brev hem om att din Jaguar återkallas till en auktoriserad Jaguar verkstad för att byta ut en reservdel utan kostnad för Dig? Detta är inte ovanligt och vi tar hand om dessa återkallelsereparationer och garantireparationer .

När Du lämnar in Din Jaguar för service eller reparation till oss kontrollerar vi också samtidigt om det finns några garanti- eller återkallelsereparationer för Din Jaguar. Finns det sådan och Du inte fått papper hem om en sådan så åtgärdar vi det på en gång och anmäler den klar till Jaguar. Garanti och återkallelsereparationer åtgärdar vi utan kostnad för Dig.

Verkstadsbil / Hyrbil

Om Du vill har vi verkstadsbil från 300 kr (drivmedel tillkommer) vid verkstadsbesök. Vi kan också ordna med en hyrbil från MABI.

 

En servad bil är en säkrare bil.
Var rädd om Dig!

 

Boka service eller kontakta oss här.
Välkommen till verkstaden för Din Jaguar!

Miljö och ansvar

Läs mer om Jaguars miljö och ansvar genom att klicka på länkarna nedan:

Jaguar Miljö och Ansvar

Sustainability

Environmental

Reservdelar, däck och tillbehör

Våra kontakter är vida och reservdelar, däck och tillbehör som vi inte har på lager eller finns i Stockholmstrakten får vi snabbt tag på från Jaguar Danmark (normalt en till två dagar).
Finns inte Din del i Danmark så vänder vi oss direkt till England.

Nedan finner du länk till Jaguar Collection med kläder, plånböcker, nyckelringar, muggar etc. Finner du något intressant och vill veta mer så hör av dig.
Det vi inte har hemma beställer vi hem så långt lagret räcker.
>>Jaguar Collection

Se över Dina däck. Krav på vinterdäck, med eller utan dubb, gäller från den 1 december till den 31 mars om vinterväglag råder. Sverige ställer särskilda krav på vilken typ av däck en bil ska ha när det är vinterväglag. Kraven gäller såväl lätta som tunga fordon som svensk- och utlandsregistrerade fordon.

Vinterväglag anses råda när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Det är Polisen som avgör om det råder vinterväglag på platsen.

Vinterdäck ska vara särskilt framtagna för vinterkörning och vara märkta med M+S (M.S, M-S, M&S eller Mud and Snow).

OBS! Det förekommer däck som är märkta med M och S utan att vara särskilt framtagna för vinterkörning, exempelvis grovmönstrade terrängdäck. Det framgår inte av däcken om de är särskilt framtagna för vinterkörning. Vi hjälper dig att reda ut frågan.

Dubbdäck får användas från den 1 oktober till den 15 april. De får också användas under annan tid om det råder vinterväglag.

Vinterdäck ska ha minst:
3 milli­meter      gäller fordon upp till 3,5 ton
5 millimeter      gäller fordon över 3,5 ton

Släp måste också ha vinterdäck. Tänk på att om det råder vinterväglag och dragbilen har dubbade däck så måste släpet också ha det.

Sommardäck ska ha minst 1,6 mm mönsterdjup.

Bromssträckan och vattenplaningsrisken ökar dramatiskt när mönstret på däcket kommer ner till 3 mm och under. Rätt däck och mönsterdjup är livräddande.

Mer information om däck hittar du här: Transportstyrelsen >>

Hör av Dig till oss så hjälper vi Dig att finna rätt däck för både komfort och plånbok.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.