Köpa nya däck är DYRT! Håller du med?

Köper du däck på pris eller köper du utefter hur och var du använder din bil och efter hur säker bilen blir med de nya däcken?

stmaxx

Svaret är det bara du som kan avgöra!

Hur du köper dina nya däck är avgörande för hur mycket däcken kan hjälpa dig reda upp en besvärlig situation, som en sladd och hur stor chans dom ger att förhindra en olycka med din bil inblandad. Rätt däck till din bil kan vara livsavgörande. Vågar du välja bort säkerhet mot pris?

Vi hjälper dig reda ut och få pris på de däcken som du behöver för hur och var du använder din bil och att däcken hjälper din bil att fortsätta vara en så säker bil som möjligt.
Vi tänker på din säkerhet och säljer däck som är anpassade för din bil och som är testade för vårt nordiska klimat. Dessa däck går inte att jämföra med däck som är testade för övriga Europas klimat, dom däcken är billigare men absolut inte gjorda för vårt nordiska klimat och kan bli rent livsfarliga på bilen i vårt klimat! Sommardäck som vinterdäck!

Vi ser alltför ofta däck på bilar som har helt fel däck för både vårt klimat och för hur bilen används. Däck som gör avkall på säkerheten till förmån att dom var köpta till ett ”bättre” pris.

Kontakta oss nu om du vill prata däck och få fram säkra däck för din bil till ett bra pris. Vi tål att jämföras!

Däck är som med vin. Man får vad man betalar för! Om du tyckte att köpa nya däck är dyrt. Är det fortfarande din uppfattning?

Vilket vin vill du ha?

… Eh förlåt, vilka däck vill du ha?

Psst. Vänta inte med att byta dina däck tills dom gått hela vägen ned till eller under minigränsen för mönsterdjup (läs om mönsterdjup här >>Däck). Gammal sur vinslatt är inget att ha oavsett om det var kvalitet eller billigt rödtjut!

Lämna ett svar