Majblomman

Majblomman 2020

Majblomman

Majblomman har det mycket svårare att nå ut pga Corona men klart vi hjälper till med en digital insamling för Majblomman.

Stort Tack för ditt engagemang i Majblomman!  🌸 Det blir inga barn som fyller våra gator och torg med Majblommor i år, inte heller i höst pga Covid19.

Majblomman som jobbar för så många barn behöver Din hjälp!
Klicka på rubriken nedan och Swisha en summa du med som går direkt till Majblomman! Alla kronor räknas, liten slant som stor.

En besvikelse för många människor- en katastrof för alla barn i familjer med utsatt ekonomi.  Barnen hade sålt blommor för 60 miljoner kronor så här års….. Vi har hittills lyckats samla in drygt 6 miljoner år.

7,8% av barnen i Stockholm lever i barnfattigdom och fler kommer det bli med alla varsel och uppsägningar. Majblomman är många barns livlina under sommaren. Genom att ge en slant fram till 31 maj gör du det möjligt för Majblomman att dela ut ekonomiskt stöd för exempelvis kläder till skolavslutningen lägeravgifter, cyklar, sommarlovsaktiviteter eller annat barn behöver på sommarlovet. Simskolan i Stockholm kostar 700 kronor i år som exempel.