Sanity Point Ozon Behandling

Pik AB – Corona / Covid19

Sanity Point Ozon Behandling

Bästa kund hos oss på Pik AB.
Vi håller öppet som vanligt dock kan det stundtals vara med färre personal under rådande omständigheter med Corona.

För oss är säkerheten och omsorgen för dig som kund eller besökare samt våra medarbetare av högsta vikt. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och vidtar nödvändiga åtgärder om Covid-19.

Vi vidtar dagligen ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa samt minimera oro och risk för smittspridning i vår kundmottagning, verkstad samt i inlämnade bilar.

Vi har förstärkt våra riktlinjer gällande god handhygien och hur man ska agera för att minska smittspridning. Vid minsta symptom stannar vår personal hemma, vi ser dagligen löpande över ytor och dörrhandtag och torkar av med desifektionsmedel i vår butik och har tydliga samt förstärkta städrutiner för dem.

Ni är alla varmt välkommen att boka in er bil och i trygghet lämna den för service/reparation. Har vi möjlighet och personal tillgänglig kan vi hämta och lämna er bil för en rimlig kostnad beroende på var ni befinner er.

Passa på att samtidigt beställa en OZON-behandling av din bil för endast 180 kr (ordinarie pris 600 kr).
Effektiv för att förbättra luftkvaliteten och optimalt ta bort bakterier, virus, svamp, mögel, pollen, kvalster, rök, blöt hundlukt mm.
Läs mer här OZON-sanering
En Ozon-sanering tar ca 25 minuter att göra och är 100% miljövänlig.
Priset gäller tills vidare när du lämnar in bilen för reparation eller service.

Till er alla säger vi på Pik AB … Ta hand om er ordentligt och tvätta händerna länge och ofta. Vi önskar ge Er och er bil kärlek i många år framöver! 

Välkommen!