PIKAB hjärtar Min bil

PIKAB Bilservice del av Min bil Group

Pik AB samma bilverkstad men med nya ägare

Pik AB eller som vi säger allmänt PIKAB är sedan november 2020 en del av Min Bil Group och tillhör en större verkstadsfamilj vilket i sin tur ger stora synergier som gynnar alla våra nuvarande och kommande kunder. Skillnaden är att PIKAB nu blir ett varumärke inom Min Bil Group och kommer fortfarande vara samma verkstad som tidigare. Fast med lite bättre möjligheter för framtiden.

Jaguar Land Rover Service Center

JAGUAR LAND ROVER SERVICE CENTER
PIKAB fortsätter som auktoriserad för Jaguar och Land Rover med samma personal och välutbildade tekniker. PIKAB fortsätter alltså som vanligt och kommer fortsätta utbilda våra tekniker att hålla upp till nivå 4 som är den högsta specialistutbildningen för en Jaguar och Land Rover tekniker.

Ackrediterad Autoexperten verkstad

Visst är vi ackrediterad Autoexperten verkstad som tar nästan alla bilmärken. Våra tekniker har utrustningen och utbildningen som krävs.

Min Bil verkstad

Är auktoriserad verkstad för 23 bilmärken på 7 verkstäder spridda runt Stockholm! PIKAB är det senaste tillskottet i familjen. Ambitionen är att vara det bästa alternativet för dig när det är dags att serva/reparera bilen, kanske byta vindruta eller har en föräkringsskada. Vi erbjuder fackmässigt hantverk, avancerad diagnostik, konkurrenskraftiga priser, tekniskt kunnande och ett bemötande som vi hoppas ska överträffa dina förväntningar.

Läs mer på minbil.se om var våra verkstäder finns

Du är vår kund och det är Dig vi arbetar för. Vårt motto är Blir du nöjd blir vi nöjd. Du kan visa vad du tycker om oss bland annat på Google och Reco.se Att veta vad du tycker om oss är viktigt för vår utveckling.