Bilvärme

Webasto dieselvärmare och bensinvärmare

Med Webastos parkeringsvärmare behöver Du inga sladdar och eluttag. En Webasto parkeringsvärmare är ett värmesystem som drivs av bilens eget bränsle och batteri, helt oberoende av elsladdar och eluttag.

Snabbt och effektivt värms eller ventileras bilens kupé genom det egna värme- och ventilationssystemet. Dessutom förvärmer systemet bilens motor när parkeringsvärmaren är i drift. Du sätter enkelt igång värmaren genom att ställa in tiduret på önskad starttid. Vill Du ha maximal komfort och flexibilitet kan Du välja att starta parkeringsvärmaren med fjärrstart eller varför inte ”skrapa” rutan med Din smartphone.

Komfortablare och miljövänligare än så här blir det inte!

Din bil kan ruva på en hemlighet! Många moderna dieselbilar är originalutrustade med en bränsledriven tillsatsvärmare. Den behöver bara kompletteras för att bli varm och isfri genom en knapptryckning.

Med Webasto får du:

Bilen är startklar – rutorna är fria från snö och is och både motor och kupé är uppvärmda.

Valmöjlighet

Du kan starta värmaren från frukostbordet eller från kontorsstolen. Du kan också förprogrammera

Parkeringsvärmaren så att bilen är uppvärmd och klar när det är dags för avfärd.

Ekonomi

Komfort

Med en parkeringsvärmare från Webasto är komfortfördelarna självklara, men Du spar också tid, motorns livslängd och vår miljö. För Dig som använder bilen i jobbet kan den göra underverk för Din arbetsmiljö.

Säkerhet

Det finns en tydlig koppling mellan bilens kupéklimat och förarens koncentration och uppmärksamhet. En behaglig temperatur i bilen ökar trafiksäkerheten.

Minskad miljöpåverkan

En förvärmd motor minskar skadlig miljöpåverkan i samband med kallstarter.

Vill Du läsa mer så klicka här: >>Webasto

Defa Motorvärmare och kupévärmare

Vi monterar även Defa elektrisk motorvärmare samt kupevärmare med tillbehör. Det finns färdiga applikationer till nästan alla bilar på marknaden. För att ta reda på om det finns till Din bil eller om Du vill veta mer kontakta oss.

Hör av Dig om Du har frågor om just Din bil. Vi är till för Dig!

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.